Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa
Ammattitaitoiset puhdistuspalvelut

Graffitin poisto Helsingissä ja muualla Suomessa 

Meiltä saat laadukkaat graffitin poistot Helsingissä ja muualla Suomessa oikeilla menetelmillä, kaikille pinnoille, kaikkina ajankohtina, nopealla vasteajalla.  

Meidän ammattilaisillamme on yli 15 vuoden kokemus erilaisten graffitien ja töherrysten poistamisesta. Kauttamme saat myös graffitisuojakäsittelyt, jotka estävät töherrysten kiinnittymisen pintamateriaaliin ja helpottaa töhryn pesua tulevaisuudessa. 

Kysy lisää graffitin poistosta Helsingissä ja muualla Suomessa » 

Töhrynpoistomenetelmät 

Pitkä kokemuksemme alalta on osoittanut, että kuumavesipuhdistus yhdistettynä oikeisiin, hyväksi havaitsemiimme kemikaaleihin on useasti paras tapa poistaa töherrykset ammattimaisesti.  

Soodapuhdistuksiin ynnä muihin seinäpinnan hiontaan perustuviin menetelmiin verrattuna perinteinen kuumavesipuhdistus on pinnoille usein hellävaraisin menetelmä poistaa töherryksiä, eikä se perustu pinnan kuluttamiseen. 

Käytämme graffitin poistossa ainoastaan biohajoavia ja ympäristöystävällisiä, mutta tehokkaita varta vasten töhrynpoistoon kehitettyjä kemikaaleja. Töhrynpoisto ammattilaisemme osaavat valita oikeat kemikaalit oikeanlaiseen puhdistustarkoitukseen, joka takaa siistin puhdistustuloksen.  

Pesuyksikkömme toimivat itsenäisesti ja graffitin poistot onnistuvat myös kohteissa, joissa vettä ja sähköä ei ole saatavilla. 

Ennen ja jälkeen kuvia

Koska poistaa töhryt?  

Paras ajankohta graffitin poistoon on heti, koska graffitin poisto on suotavaa tehdä mahdollisimman nopeasti töhryn ilmaannuttua. Tämä paitsi helpottaa töhrynpoistotyötä, lisäksi se estää myös uusien töhryjen ilmestymisen vanhojen töherrysten läheisyyteen. 

Kauan pinnalla olevat töhryt usein imeytyvät syvemmälle töhrittyyn pintaan ja on näin ollen haastavampia puhdistaa. Usein töhritty kiinteistö tuo käyttäjilleen turvattomuuden tunteen, sekä näyttää katukuvassa epäsiistiltä. 

Toisinaan graffitin poistoa ei voida suorittaa päiväsaikaan esimerkiksi liikekiinteistöjen asiakasvirtojen vuoksi. Tämän vuoksi palvelemme töhrynpoisto asioissa tarvittaessa myös ilta- ja yöaikaan. 

Töhrynpoisto talvella 

Töhrynpoisto on tietenkin mahdollista ja jopa suotavaa suorittaa myös talviaikaan. 

Kylmä ilma ei ole meille este puhdistamiselle. Menetelmä on pitkälti saman kaltainen, kuin muinakin vuoden aikoina, mutta käytämme talvella erityisesti pakkassäähän kehitettyjä töhrynpoisto aineita.  

Pesun jälkeen suoritamme liukkauden torjunnan pesualueen läheisyydessä. 

Graffiti suojaus 

Teemme myös graffiti suojauksia. Pinnalle levitetään vesipohjainen vahaemulsio, joka estää graffitia tarttumasta seinäpinnalle. Graffitisuoja-aine liukenee kuumavesipesurilla, jolloin myös töhryt irtoavat. Pesun jälkeen pesty kohta suojataan uudelleen. Tätä menetelmää suositellaan kohteisiin, jotka joutuvat toistuvasti töhrityksi. Näin vältetään pintojen kuluminen useiden pesujen takia. 

Työ suoritetaan levittämällä töhrysuoja-aine puhtaalle ja kuivalle pinnalle käyttäen matalapaine ruiskua tai telaa. 

Raportointi 

Saapuessamme työkohteeseen etsimme ja valokuvaamme löytämämme graffitit. Suoritettuamme puhdistustyön valokuvaamme pestyt pinnat. 

Tilaajalle toimitetaan aina kuvallinen ja kirjallinen raportti tehdyistä toimenpiteistä, jolloin tilaajalle varmistuu mitä puhdistuksia kohteessa on suoritettu.  

Valokuviamme voi hyödyntää myös esimerkiksi mahdollisissa vakuutusyhtiön korvaushakemuksissa ja rikosilmoituksissa. 

Graffitinpoisto hinta 

Mitä graffitin poisto kustantaa? Perinteisen töhrynpoiston hinta riippuu hieman puhdistettavasta pinnasta, sekä tägin tai graffitin koosta. Pesu on kustannuksiltaan yllättävän edullinen, noin 250 € – 400 €. 

Poksis Oy tekee graffitin poiston Helsingissä 

Graffitin poistomme tunnetaan ketteryydestä, palvelun laadusta ja nopeudesta. Osaamme ratkaista työmailla eteen tulevia ongelmia ja hoidamme yhteistyössä asiakkaan kanssa hommat kohdilleen. 

Raportointimme tehdystä töistä takaa sen, että kiinteistön omistajille jää muistiin tehdyt toimenpiteet. 

Käyntiosoite

Hiidenportti 14
00730 Helsinki

Laskutustiedot

Poksis Oy (3247307-2)
Verkkolaskuosoite: 003732473072
Välittäjä: Maventa
Välittäjän tunnus: 003721291126

Seuraa meitä

Copyright © 2024 Poksis Oy