Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa
Ammattitaitoiset puhdistuspalvelut

Korkean paikan työt kattavalla kokemuksella 

Koulutetut ammattilaisemme hoitavat myös vaikeapääsyiset kohteet, joihin ei nostimet ulotu. Tällöin työ useimmiten voidaan suorittaa köysityönä. Teemme kiipeilemällä erilaiset puhdistustyöt sekä pienimuotoiset huoltotyöt. 

Ole siis yhteydessä, mikäli tarvetta korkean paikan töille tulee, ja katselmoidaan yhdessä paras menetelmä! 

Milloin korkean paikan työt tulevat kyseeseen? 

Korkeiden paikkojen puhdistus on monen yrityksen ja organisaation tarvitsema palvelu, joka vaatii erityisosaamista sekä turvallisuuden hallintaa. Köysitöiden tyypillisiä kohteita ovat esimerkiksi rakennusten julkisivut, ikkunat, kattorakenteet, siltojen alapinnat ja vaikkapa tuulivoimalat. Puhdistus voi tarkoittaa likaantumisen, sammaleen tai jopa graffitien poistamista. Tällöin tarvitaan erikoisosaamista sekä kattavaa kalustoa, jotta työt saadaan tehtyä turvallisesti. 

Meidän yrityksemme on erikoistunut kiipeilytöihin ja korkeiden paikkojen puhdistukseen. Kokeneet ammattilaisemme takaavat turvallisen puhdistuksen kaikissa olosuhteissa. Olemme varustautuneet kattavalla kalustolla, joka mahdollistaa monentyyppisten ja -kokoisten kohteiden puhdistustyöt. 

Kiipeilytyöt kattavalla osaamisella 

Ryhmämme koostuu koulutetuista työntekijöistä, jotka ovat suorittaneet tarvittavat turvallisuuskoulutukset ja osaavat käyttää erilaisia puhdistusvälineitä ja -menetelmiä. Työ suoritetaan aina mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti, minimoiden samalla työn aiheuttama haitta asiakkaan muulle toiminnalle. 

Pidämme korostetusti huolta ympäristöstä, ja käytämme ympäristöystävällisiä ratkaisuja. 

Teemme jatkuvasti töitä palveluidemme kehittämiseksi ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi. Ymmärrämme, että korkeiden paikkojen puhdistaminen on erityisosaamista vaativa tehtävä, johon löytyy harvemmin omista joukoista tekijää. Siksi pyrimme tarjoamaan kattavan ja helpon ratkaisun kaikkiin korkeiden paikkojen puhdistustarpeisiin. 

Miksi valita Poksis Oy korkean paikan töihin? 

Korkeiden paikkojen työt hoidetaan aina ammattitaidolla. Kiipeilytyömme tunnetaan ketteryydestä, palvelun laadusta ja nopeudesta. Osaamme ratkaista työmailla eteen tulevia ongelmia ja hoidamme yhteistyössä asiakkaan kanssa hommat kohdilleen. 

Raportointimme tehdystä töistä takaa sen, että kiinteistön omistajille jää muistiin tehdyt toimenpiteet. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai lisätietoja palveluistamme. Autamme mielellämme parhaan ratkaisun löytämisessä puhdistustarpeisiinne. Kanssamme korkeiden paikkojen puhdistus sujuu turvallisesti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. 

Käyntiosoite

Hiidenportti 14
00730 Helsinki

Laskutustiedot

Poksis Oy (3247307-2)
Verkkolaskuosoite: 003732473072
Välittäjä: Maventa
Välittäjän tunnus: 003721291126

Seuraa meitä

Copyright © 2024 Poksis Oy