Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa
Ammattitaitoiset puhdistuspalvelut

Kuivajääpuhdistus on nykyaikainen puhdistusmenetelmä 

Kuivajääpuhdistus on ympäristöystävällinen ja tarkka puhdistusmenetelmä. Kuivajääpuhallus on myös tehokas ja turvallinen menetelmä, jota voidaan käyttää monien erilaisten pintojen hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen puhdistamiseen. 

Kuivajääpuhdistuksessa ei käytetä lainkaan vettä tai kemikaaleja. Kuivajääpuhalluksessa puhdistettavaan pintaan puhalletaan kuivajääpellettejä, jotka osuessaan pintaan aiheuttavat lämpöshokin, joka saa lian irtoamaan pinnasta. Menetelmässä ei muodostu lainkaan valumisvesiä, joten se on omiaan käytettäväksi kohteissa, joissa vedestä voi olla haittaa, esimerkiksi teollisuuslaitoksissa tai hirsirakenteiden puhdistamisessa. 

Kuivajääpuhallus ei jätä jälkiä eikä vahingoita puhdistettavaa pintaa ja sitä voidaan huoletta käyttää herkilläkin pinnoilla, kuten lasilla tai jopa elektronisten komponenttien puhdistamiseen. 

Kuivajääpuhdistus teollisuuden tarpeisiin 

Kuivajää soveltuu puhdistusmenetelmänä hyvin teollisuuslaitoksissa suoritettaviin puhdistustoimenpiteisiin. Se mahdollistaa täysin vedettömän puhdistuksen teollisuuslaitosten herkille pinnoille, kuten sähkömoottoreille, ja -laitteille, kuljetushihnoille, maalatuille ja maalamattomille metallipinnoille ja muille hellävaraista puhdistusta vaativille kohteille. 

Hiilihappojää puhallus on menetelmänä hygieeninen, eikä se vaadi toimiakseen puhdistusaineita. Puhalluspaine ja jään syöttömäärä on säädettävissä erikseen jokaisen puhdistettavan pinnan tarpeet huomioiden. Kuivajääpuhdistus ei usein vaadi tuotannon- tai prosessin alasajoa, sillä esimerkiksi sähkömoottorit ja laitteet voivat olla käynnissä puhdistustyön aikana. 

Kuivajääpuhdistukselle löytyy käyttökohteensa monelta eri teollisuuden aloilta, kuten konepaja- ja metalliteollisuudessa, energiateollisuudesta, muoviteollisuudesta, puuteollisuudesta, paperi- ja selluteollisuudesta ja kirjapainoalan teollisuudesta. 

Mihin kuivajääpuhdistusta voidaan käyttää 

1

Koneiden ja laitteiden puhdistukseen

2

Rasvaisten pintojen puhdistukseen

3

Maalipinnan puhdistukseen

4

Betonin puhdistukseen

5

Lattian, seinien ja katon puhdistukseen sisä- ja ulkotiloissa

6

Vahinkosaneerauksiin

jääpuhallus

Miksi tilata kuivajääpuhdistus Poksis Oy:ltä? 

Hiilihappojää puhallus onnistuu meiltä vankalla ammattitaidolla. Palvelumme tunnetaan ketteryydestä, laadusta ja nopeudesta. Osaamme ratkaista työmailla eteen tulevia ongelmia ja hoidamme yhteistyössä asiakkaan kanssa hommat kohdilleen. 

Raportointimme tehdystä töistä takaa sen, että kiinteistön omistajille jää muistiin tehdyt toimenpiteet. 

Käyntiosoite

Hiidenportti 14
00730 Helsinki

Laskutustiedot

Poksis Oy (3247307-2)
Verkkolaskuosoite: 003732473072
Välittäjä: Maventa
Välittäjän tunnus: 003721291126

Seuraa meitä

Copyright © 2024 Poksis Oy