Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa
Ammattitaitoiset puhdistuspalvelut

Lumenpudotukset

Suomen vaihtelevissa talviolosuhteissa katolle saattaa sataa nopeasti runsaastikin lunta. Seuraavassa hetkessä lämpötila saattaa nousta lämpöasteiden puolelle, jolloin kevyestä lumipeitteestä muodostuu märkää ja painavaa. Painava lumi saattaa muodostua nopeasti uhkaksi niin talon rakenteille, kuin kiinteistössä asuvien tai -asioivien turvallisuudellekin. Tällöin katolla makaavasta lumesta olisi syytä päästä eroon nopeasti, hallitusti ja ennen kaikkea turvallisesti.  

Usein katolla on lumen putoamista ehkäisevät lumiesteet, mutta lunta saattaa kertyä myös lumiesteen ulkopuolelle, jolloin katolle alkaa muodostua reunan yli roikkuvia lumilippoja. Itsestään ja yllättäen putoavat lumilipat kulkuväylien yläpuolella muodostaa nopeasti suuren turvallisuusriskin kiinteistön alueella. Tällöin on syytä suorittaa lumenpudotus. 

Ammattilaisemme pudottavat vaaralliset lumilipat ja jääpuikot katoilta, kulkuväylien yläpuolelta hallitusti ja valvotusti. Tämä vähentää merkittävästi katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamaa vaaraa, josta kiinteistö- tai taloyhtiö on vastuussa. Katolla toimimme ripeästi, mutta turvallisesti. 

Ammattitaitoinen palvelu ottaa yksityiskohdat huomioon 

Meidän työntekijämme ovat asianmukaisilla putoamissuojaimilla varustettuja, kiipeilykoulutettuja ammattilaisia, ja lumenpudotustyömaalla on aina mukana turvallisuuden kannalta riittävä määrä alamiehiä varmistamassa turvallisen ja hallitun lumenpudotuksen. 

Alamiehillä on aina yhteys katolla työtä suorittaviin henkilöihin, jolloin työ saadaan keskeytettyä tarvittaessa välittömästi. Alamies huolehtii kiinteistössä asuvien, tai asioivien kulkijoiden turvallisuudesta lumenpudotustyön aikana. 

Toisinaan kuulee huhuja vaurioituneista kattorakenteista, ja lumenpudotuksen seurauksena naarmuuntuneista kattopinnoitteista. Ammattilaisillamme on monien talvien kokemus lumenpudotusten oikeaoppisesta suorittamisesta, joten emme hakkaa jäätä tai raavi kattoa metallikärkisillä lapioilla, petkeleellä tai muilla lumityökaluilla, vaan käytämme lumenpudotuksissa ainoastaan laadukkaita, muovikärkisiä lapioita ja lumentyöntimiä. 

Jätämme mahdollisuuksien mukaan katolle myös ohuen, noin sentin paksuisen lumipinnan, jolloin katon naarmuuntumisen riski lumenpudotuksen aikana on olematon. Jos katolla tai ränneissä on paksua jääkertymää, poistamme ne tarvittaessa hellävaraisesti ja tehokkaasti höyryttämällä. 

Miksi tilata lumenpudotus? 

1

Lumenpudotus lisää merkittävästi turvallisuutta kiinteistön alueella

2

Ajoissa suoritettu lumenpudotus vähentää kalliiden ja hankalasti korjattavien vesivahinkojen riskiä

3

Ajoissa suoritettu lumenpudotus ehkäisee rännien vaurioitumista lumikuorman painosta.

Ole meihin yhteydessä hyvissä ajoin, mikäli tiedät että kiinteistöönne ilmestyy talvisin vaarallisia lumilippoja. Kevyt pakkaslumi on aina nopeampaa ja turvallisempaa tiputtaa verrattuna painavaan suojalumeen. 

Miksi tilata lumenpudotus Poksis Oy:ltä? 

Meidät tunnetaan ketteryydestä, lumenpudotuksen laadusta ja nopeudesta. Osaamme ratkaista työmailla eteen tulevia ongelmia ja hoidamme yhteistyössä asiakkaan kanssa hommat kohdilleen. 

Raportointimme tehdystä töistä takaa sen, että kiinteistön omistajille jää muistiin tehdyt toimenpiteet. 

Käyntiosoite

Hiidenportti 14
00730 Helsinki

Laskutustiedot

Poksis Oy (3247307-2)
Verkkolaskuosoite: 003732473072
Välittäjä: Maventa
Välittäjän tunnus: 003721291126

Seuraa meitä

Copyright © 2024 Poksis Oy