Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa
Ammattitaitoiset puhdistuspalvelut

Selvitys tuntihinnan ja kemikaalien kustannuksista 

Graffitin poistaminen on taitoa vaativa prosessi, johon sisältyy useita kustannustekijöitä. Me tarkastelemme hintaan vaikuttavia pääkomponentteja: työhön käytetyn ajan ja tarvittavien kemikaalien kulutusta. Hintaa määritettäessä otamme huomioon, että graffiti itsessään voi vaihdella koonsa, maalinsa ja sijaintinsa suhteen, mikä vaikuttaa suoraan poistotyön vaativuuteen. 

Työn tuntihintaan sisältyy monia tekijöitä, suurimpana ammattitaitoisen työvoiman palkka, sekä tarvittavan kaluston kulut. Meidän asiantuntijoillamme on syvällinen ymmärrys erilaisista pinnoista ja niiden käsittelystä, varmistamme, että graffiti poistetaan tehokkaasti ja turvallisesti, minimoiden pinnan vahingoittumisen riski. 

Kulutetun kemikaalin määrä riippuu graffitin koosta ja maalityypistä. Käyttämämme puhdistusaineet on valittu niiden tehoon ja ympäristövaikutuksiin keskittyen. Näin ollen voimme taata, että käytämme vain tarvittavan määrän kemikaalia, mikä heijastuu kustannustehokkuuteen ja ympäristön suojeluun. 

Kysy lisää graffitin poistosta Helsingissä ja muualla Suomessa » 

Graffitinpoiston hintaan vaikuttavat tekijät 

Graffitin poistaminen on hintansa arvoista, sillä se vaatii tarkkaa työtä ja erikoiskemikaaleja. Kustannukset muodostuvat työn tuntihinnasta ja käytettävien kemikaalien kustannuksista. 

Työn tuntihinta 

Työn tuntihinta graffitin poistossa määräytyy usein poiston vaativuuden ja kohteen sijainnin perusteella. Esimerkiksi vaikeapääsyiset paikat tai laajat graffitipinnat saattavat nostaa tuntilaskutusta. Asiantuntijamme ovat koulutettuja ja käyttävät asianmukaisia varusteita, mikä takaa työn laadun. 

  • Perustuntihinta: 60–80 € 
  • Erikoiskohteiden lisälaskutus: +20–50% 

Hinnat vaihtelevat alueittain ja tarvittavien turvatoimenpiteiden mukaan. 

Käytettyjen kemikaalien kustannukset 

Käytämme ainoastaan ympäristölle mahdollisimman turvallisia ja tehokkaita kemikaaleja graffitin poistoon. Kemikaalien hinta riippuu niiden laadusta ja tarvittavasta määrästä. Pidämme huolen, että kemikaalien käyttö on optimaalista, jotta voimme pitää kulut mahdollisimman alhaisina asiakkaalle. 

  • Peruskemikaali: 15–30 €/l 
  • Erikoiskemikaali: 40–60 €/l 

Hintoihin vaikuttavat kemikaalin tehoaineen pitoisuus ja ostetun erän koko. 

Ennen ja jälkeen kuvia

Hinnoittelumallit ja esimerkkikustannukset 

Graffitin poiston hintaan vaikuttavat monet tekijät. Yleisimmin käytössä on tuntiperusteinen hinnoittelu, missä laskutus perustuu todelliseen työaikaan. Tämä voi vaihdella 70–110 euroa tunnilta. 

Meillä on myös kiinteähintaisia palvelupaketteja, jotka lasketaan keskimääräisen tarvittavan työmäärän perusteella. Esimerkiksi pieni graffitipuhdistus voi maksaa kokonaisuudessaan noin 100–300 euroa

Lisäksi käytämme kemikaalimaksuja, jotka kattavat tarvittavien puhdistusaineiden kustannukset. Nämä ovat yleensä suhteessa käytettävän aineen määrään ja laatuun. Alla on esimerkki yleisestä hinnoittelurakenteestamme: 

Palvelu 

  • Tuntiveloitus 70–110 €/h 
  • Pieni alue (kiinteä hinta) 100–300 € 
  • Kemikaalimaksu (neliömetri) 5–20 €/m² 

Kaikki hinnat ovat arvioita ja voivat vaihdella kohteen sijainnin ja puhdistuskohteen ominaisuuksien mukaan. Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarkan hinta-arvion tarpeen mukaan. 

Käyntiosoite

Hiidenportti 14
00730 Helsinki

Laskutustiedot

Poksis Oy (3247307-2)
Verkkolaskuosoite: 003732473072
Välittäjä: Maventa
Välittäjän tunnus: 003721291126

Seuraa meitä

Copyright © 2024 Poksis Oy