Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa
Ammattitaitoiset puhdistuspalvelut

Viemärikuvaukset Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Suomessa 

Viemärikuvaus on menetelmä, jolla putkistojen kunnosta saadaan arvokasta tietoa. Viemärikuvaus on kätevä työkalu esimerkiksi putkistosaneerauksen ajankohtaa suunniteltaessa, viemäreiden sen hetkistä toimintaa tarkasteltaessa tai vaikka toistuvien ongelmien, sekä tukosten syytä etsiessä. 

Putkistokuvauksella saadaan selville myös, tarvitseeko viemäri- tai salaojalinjat huuhtelua tai muita korjauksia toiminnan säilyttämiseksi. Kiinteistön kuntoa tarkkaillaan jatkuvasti silmämääräisesti havainnoiden, joten ei kannata unohtaa myöskään piilossa olevia rakenteita. 

Suoritamme kuvaukset ja huuhtelut ammattitaidolla niin salaoja-, sadevesi- kuin viemärilinjoihin. Viemäriammattilaisillamme kymmenen vuoden kokemus erilaisista viemäreiden kuvaus- ja puhdistustöistä. 

Ole siis yhteydessä huippuosaajiimme, kun tarvitset salaojakuvausta tai viemärikuvausta Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai muualla Suomessa. 

Viemärikalusto 

Kuvauskalustona käytämme ammattikäyttöön tarkoitettuja putkistokameroita, joilla saamme kuvattua kaiken kokoiset viemärilinjat, aina pienistä pyykinpesukoneen poistoputkista kerrostalon suuriin tonttilinjoihin saakka. 

Pystymme myös toteuttamaan viemärin painehuuhtelun kyseisille putkikoille. Huuhtelukalustostamme löytyy työkalut aina ketterästä pakettiautoon rakennetusta huuhtelijasta aina suureen imu-paineautoon saakka. Imupaineautolla onnistuu myös sadevesikaivojen sakkapesien tyhjennykset puhdistustöiden yhteydessä. 

Jos maanalaisesta- tai rakenteensisäisestä putkesta löytyy vikoja, tai vaikka tarkastuskaivo on piilossa maan alla, voimme selvittää kyseiset paikat tarkasti paikannuslaitteemme avulla, jolloin niiden korjaus tai esille kaivaminen on vaivattomampaa. 

Kuvausraportti 

Viemärikuvauksessa ja salaojakuvauksissa tallennettujen videoiden perusteella viemärikuvaajamme analysoi jokaisen sentin putkesta. Kuvaustyön päätteeksi toimitamme asiakkaalle videotallenteiden lisäksi aina selkeän kuvausraportin, josta ilmenee kuvattujen putkien rakenteellinen- ja toiminnallinen kunto. Raportistamme ilmenee selkeästi myös toimenpidesuositukset jatkoa ajatellen. Tämä helpottaa asiakasta viemäreiden kunnossapidon kanssa sekä pitkällä että lyhyellä tähtäimellä. 

Miksi viemärikuvaus kannattaa tehdä? 

1

Viemärikuvauksella selvitetään helposti ja nopeasti linjojen nykyinen rakenteellinen- ja toiminnallinen kunto.

2

Viemärikuvaus auttaa asiakasta viemäreiden kunnossapidon suunnittelussa.

3

Viemärikuvaus varmistaa uusien viemärilinjojen toimintakunnon ennen käyttöönottoa ja rakenusurakan luovutusta.

4

Säännöllisesti tehdyllä viemärinkuvaustyöllä voidaan havaita alkavat ongelmat ennen kuin ne kasvavat suuremmiksi ja niiden korjaaminen on taloudellisesti kalliimpaa.

5

Viemärikuvauksen avulla voidaan välttää suuria ja kalliita korjauksia.

6

Viemärikuvaus on suhteellisen edullinen menetelmä.

Miksi viemäri painehuuhtelu kannattaa tehdä?

1

Viemärin painehuuhtelulla varmistetaan viemärilinjojen hyvä toiminnallinen kunto.

2

Viemärihuuhtelulla vältetään usein kalliimmat viemäritukoksista aiheutuneet vahingot.

3

Viemärihuuhtelulla varmistetaan puhtaat ja helposti tulkittavat viemärilinjat ennen viemärikuvausta.

4

Säännöllisesti tehdyllä viemärinhuuhtelutyöllä voidaan havaita alkavat ongelmat ennen kuin ne kasvavat suuremmiksi ja niiden korjaaminen on taloudellisesti kalliimpaa.

5

Vältät kalliit, päivystystyönä tehtävät viemäriavaukset.

Ota rohkeasti ammattilaisiimme yhteyttä, mikäli olet huolissasi kiinteistösi jätevesiviemäreiden-, sadevesilinjojen- tai salaojien kunnosta tai vain haluat varmistaa niiden toiminnan tulevaisuudessakin. Teemme mielellämme veloituksettoman kartoituskäynnin kohteelle ja annamme teille lisätietoa tarpeistanne ja halutessanne urakkatarjouksen kuvaus- ja huuhtelutyöstä.  

Miksi valita Poksis Oy? 

Palvelumme tunnetaan ketteryydestä, laadusta ja nopeudesta. Osaamme ratkaista työmailla eteen tulevia ongelmia ja hoidamme yhteistyössä asiakkaan kanssa hommat kohdilleen. 

Raportointimme tehdystä töistä takaa sen, että kiinteistön omistajille jää muistiin tehdyt toimenpiteet. Pyydä siis tarjous viemärin painehuuhtelusta, salaojakuvauksesta tai tarkasta viemärikuvauksesta Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Suomessa! 

Käyntiosoite

Hiidenportti 14
00730 Helsinki

Laskutustiedot

Poksis Oy (3247307-2)
Verkkolaskuosoite: 003732473072
Välittäjä: Maventa
Välittäjän tunnus: 003721291126

Seuraa meitä

Copyright © 2024 Poksis Oy