Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa
Ammattitaitoiset puhdistuspalvelut

Höyrytys Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Suomessa 

Talvikaudella suoritamme jään- ja lumensulatuksia höyryttämällä. Jäätä kertyy joskus paikkoihin, josta se olisi syytä saada pois nopeasti. Joskus betonivalutyömaa saattaa seistä muotteihin kertyneen jään ja lumen vuoksi, ja joskus jää saattaa jopa uhata turvallisuutta kertyessään talojen katolle ja ränneihin. Höyrytys on erittäin tehokas tapa poistaa jäätä sieltä, missä se on ongelmana. 

Ole siis yhteydessä höyrymyynnin ammattilaisiimme, kun tarvitset höyrytystä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai muualla Suomessa. 

Höyrytyspalvelut rakennustyömaalla 

Suomen lumisissa talviolosuhteissa jäätä kertyy ajoittain paikkoihin, joissa se aiheuttaa todellista harmia. Yllättäen yön aikana satanut lumi, tai jo pitkän aikaa kertynyt jää aiheuttaa haittaa kertyessään esimerkiksi valumuotteihin. Höyrytyspalvelu on ratkaisu ongelmaan! Aamulla ennen betonipumppuauton petaamista työmaalle on hyvä aloittaa hommat höyrytyksellä. 

Höyrytys sulattaa tehokkaasti muotteihin ja raudoituksiin kertyneet lumet ja poistaa jäät ennen valun aloitusta. Höyrytys on tehokkaimmillaan, kun höyryä puhaltava pilli asetetaan muotin suojana olleen pressun alle ja annetaan kuuman höyryn tehdä tehtävänsä. 

Höyry sulattaa muottiin kertyneet lumet ja jäät hetkessä. Pressun poistamisen jälkeen muotti tarkastetaan ja mahdolliset lumi ja -jääjäämät poistetaan kohdistamalla höyry suoraan niitä kohti.  Tämän jälkeen betonin valamisen voi aloittaa hyvillä mielin, vailla huolta siitä, että jää aiheuttaisi ongelmia muotin pohjalla.  

Paineella höyrypillin päästä purkautuva kuuma höyry sulattaa myös tehokkaasti raudoituksien ympärillä olevan ja ontelolaattojen saumoihin kertyneen jään ja lumen. Tehokas ja ketterä höyrykalustomme koostuu pakettiautosta ja peräkärrystä, joten se mahtuu usein ahtaimpiinkin väleihin rakennustyömaalle. Pitkät höyrytysletkumme varmistavat, että höyryä saadaan juuri sinne, missä sitä eniten kaivataan. 

Pyydä siis apua meiltä, kun rakennustyömaasi tarvitsee höyrytyksen Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai muualla Suomessa! 

Höyrytyspalvelut kiinteistöille 

Suomen vaihtelevissa talviolosuhteissa jäätä ja lunta kertyy ajoittain aiheuttamaan harmia talojen katoille ja ränneihin. Hukkalämmön tai auringonpaisteen seurauksena jää sulaa lumipeitteen alla ja sulamisvesi valuu talon ränneihin vain jäätyäkseen sinne uudestaan. 

Jäätä saattaa kertyä talon vaaka-, pysty- tai jalkaränneihin suuria määriä aiheuttaen todellista vaaraa talon rakenteiden lisäksi myös talon pihalla kulkeville ihmisille ja muulle liikenteelle. Tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää huolehtia lumenpudotuksen lisäksi myös jäiden sulattamisesta.  

Toisinaan katolle kertynyt lumi- ja jäämassa uhkaa katon kantavuutta tai joskus jopa aiheuttaa vesivahinkoja sulaessaan ja valuessaan konesaumakaton saumojen läpi kastellen rakenteet. Tämä aiheuttaa usein kalliita ja asukkaille epämieluisia kuivausoperaatioita. 

Joskus talon pystyrännit pääsevät jäätymään kelien sahatessa nolla-asteen molemmin puolin. Jäätyneet pystyrännit eivät kykene valuttamaan vettä pois rakennuksen vaakaränneistä suunnitellusti, jolloin katolle alkaa usein kertymään jääpuikkoja. Jääpuikot ovat korkealta katon lappeelta pudotessaan erittäin vaarallisia ohikulkeville ihmisille. 

Joskus ränneille saattaa aiheutua myös kalliita ja hankalasti korjattavia vaurioita jäiden kertymisen seurauksena. Pystyrännien sulatus varmistaa sulamisvedelle avoimen- ja hallitun kulun aina alas asti, jolloin vaaraa ihmisille tai rakennukselle ei synny. 

Ammattilaisemme osaavat suorittaa jäidensulatukset tehokkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti kaikenlaisilta katoilta. Tarvittaessa apuun voidaan ottaa myös riittävän kokoinen henkilönostin, jolla ulotutaan hankaliinkin paikkoihin. Työalue rajataan aina turvallisuuden varmistamiseksi ja aluetta valvoo turvallisuuden kannalta riittävä määrä alamiehiä, joilla on yhteys katolla höyrytystä suorittaviin henkilöihin. 

Miksi höyrytyspalvelu? 

1

Höyrytys on turvallinen ja hallittu tapa poistaa jäätä paikoista, joissa se aiheuttaa vaaraa ihmisille.

2

Höyrytys mahdollistaa betonin valamisen myös talviolosuhteissa.

3

Ajoissa tehty höyrytys säästää kustannuksissa, estäen mahdolliset vesivahingot ja rännien vauriot.

Poksis Oy hoitaa höyrytyksen ammattitaidolla 

Höyrystyspalvelumme tunnetaan ketteryydestä, palvelun laadusta ja nopeudesta. Osaamme ratkaista työmailla eteen tulevia ongelmia ja hoidamme yhteistyössä asiakkaan kanssa hommat kohdilleen. 

Raportointimme tehdystä töistä takaa sen, että kiinteistön omistajille jää muistiin tehdyt toimenpiteet. Höyrymyyntimme takaa asiakastyytyväisyyden ja huolellisen työjäljen. Pyydä siis tarjous asiantuntevasta höyrytyksestä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai muualla Suomessa! 

Käyntiosoite

Hiidenportti 14
00730 Helsinki

Laskutustiedot

Poksis Oy (3247307-2)
Verkkolaskuosoite: 003732473072
Välittäjä: Maventa
Välittäjän tunnus: 003721291126

Seuraa meitä

Copyright © 2024 Poksis Oy