Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa
Ammattitaitoiset puhdistuspalvelut

Kuivajääpuhallus tehokas apu julkisivun puhdistukseen – Säästä aikaa ja rahaa moderneilla menetelmillä

Kuivajääpuhallus on kehittynyt menetelmä julkisivujen puhdistamiseen. Tämä tekniikka on noussut suosioon sen monien etujen vuoksi, joista yksi on puhdistettavien rakenteiden pysyminen kuivina koko prosessin ajan. Kuivajääpuhalluksen tehokkuus likaisen julkisivun puhdistuksessa on merkittävä, sillä se ei ainoastaan puhdista pintaa, vaan myös suojaa rakennuksen rakenteita veden aiheuttamilta vahingoilta.

Tekniikan toimivuus perustuu kuivajään äärimmäisen kylmään lämpötilaan, joka on noin -79 astetta celsiusta. Kun kuivajää osuu likaiseen pintaan, se alkaa välittömästi haihtua kaasuksi jättäen julkisivun puhtaaksi ja kuivaksi. Tämä ominaisuus tekee kuivajääpuhalluksesta erityisen sopivan herkille pinnoille, kuten historiallisille rakennuksille.

Kuivajääpuhallus on ympäristöystävällinen, eikä jätä jälkeensä haitallisia jätteitä, toisin kuin perinteiset puhdistusmenetelmät. Tämän vuoksi se on turvallinen valinta myös kiinteistöjen käyttäjille ja ohikulkijoille.

Kuivajääpuhallus - Poksis Oy

Kuivajääpuhalluksen hyödyt

Kuivajääpuhallus on tehokas menetelmä julkisivun puhdistamiseen, jossa rakenteet pysyvät kuivina ja vahingoittumattomina. Puhdistusprosessi kunnioittaa myös rakennuksen historiallista arvoa.

Rakenteiden kuivana pysyminen

Kuivajääpuhalluksen aikana käytetään hiilidioksidin kiinteää muotoa, kuivajäätä. Tämä menetelmä takaa, että rakenteet eivät kastu puhdistuksen yhteydessä, mikä on erityisen tärkeää veden aiheuttamien vaurioiden välttämiseksi. Puhdistus on nopeaa ja tehokasta, eikä se jätä jälkeensä kosteutta tai puhdistusainejäämiä.

Julkisivun puhdistuksen toteutus

Julkisivun puhdistaminen kuivajääpuhalluksella on turvallinen ja tehokas menetelmä erilaisten pintojen puhdistamiseen ilman vettä. Tämä menetelmä säilyttää puhdistettavat rakenteet kuivina, estäen kosteuden aiheuttamat vahingot.

Prosessin vaiheet ovat seuraavat:

  1. Arviointi: Asiantuntija arvioi julkisivun kunnon ja puhdistustarpeen.
  2. Suunnittelu: Laaditaan puhdistussuunnitelma ottaen huomioon julkisivun materiaalit ja likaantumisen aste.
  3. Puhdistus: Kuivajääpelletit syötetään laitteeseen, joka puhaltaa ne korkealla nopeudella julkisivulle.

Tärkeää huomioida:

  • Kuivajääpuhallus ei vahingoita puhdistettavaa pintaa, kun sitä käytetään oikein.
  • Menetelmä poistaa tehokkaasti lian, noen, graffitin ja jopa maalin.
  • Puhdistus voidaan toteuttaa ilman toiminnan keskeytystä.

Kuivajääpuhalluksen tehokkuus ja nopeus ovat avainasemassa, kun halutaan vähentää puhdistuksesta aiheutuvia haittoja. Se on ihanteellinen vaihtoehto, kun tarvitaan syvällistä puhdistusta ilman kosteudelle herkkien alueiden riskejä.

Usein kysytyt kysymykset

Kuivajääpuhallus on tehokas menetelmä erilaisten pintojen puhdistukseen, ja se tarjoaa ainutlaatuisia etuja. Tässä osiossa käsitellään kuivajääpuhallukseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä.

Mikä on kuivajääpuhalluksen keskimääräinen hinta?

Kuivajääpuhalluksen hinta voi vaihdella suuresti riippuen puhdistuskohteen koosta, puhdistuksen vaativuudesta ja alueellisista hintaeroista. Kustannukset määräytyvät tyypillisesti toteutettavan työn laajuuden perusteella.

Miten kuivajääpuhallus eroaa perinteisistä puhdistusmenetelmistä?

Kuivajääpuhallus käyttää pieniä hiilidioksidijään rakeita, jotka sublimoituvat osumisen jälkeen muuttuen kaasumaiseksi. Tämä poikkeaa perinteisistä menetelmistä, kuten hiekkapuhalluksesta tai vesipesusta, sillä se ei jätä jälkeensä mitään jäännöksiä eikä aiheuta kosteusvahinkoja.

Onko kuivajääpuhallus tehokasta julkisivujen puhdistuksessa ja miten se suojaa rakenteita?

Kuivajääpuhallus on erittäin tehokas julkisivujen puhdistuksessa, sillä se poistaa nopeasti likaa ja muita epäpuhtauksia ilman, että rakenteet altistuvat kosteudelle. Tämä menetelmä suojaa rakenteita, sillä se ei vahingoita pintoja eikä jätä kosteutta, mikä vähentää korjaustarvetta.

Käyntiosoite

Hiidenportti 14
00730 Helsinki

Laskutustiedot

Poksis Oy (3247307-2)
Verkkolaskuosoite: 003732473072
Välittäjä: Maventa
Välittäjän tunnus: 003721291126

Seuraa meitä

Copyright © 2024 Poksis Oy